Fonkelz | Zindelijkheid
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17466
page-template-default,page,page-id-17466,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Zindelijkheid

informatiebijeenkomst voor opvoeders en professionals

Wanneer wordt een kind zindelijk?
Hoe verloopt de zindelijkheidsontwikkeling?
Op welke manier kan ik als opvoeder het kind begeleiden?
En hoe kan ik als professional ouders ondersteunen?

 

Inhoud:

Zindelijkheid is één van de belangrijkste ontwikkelingsopgaven voor kinderen. Tegelijkertijd is het een belangrijke opvoedingstaak voor opvoeders. Het is een periode waar regelmatig vragen over ontstaan. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt informatie gegeven omtrent de zindelijkheidsontwikkeling van kinderen. Je weet na afloop hoe de zindelijkheid verloopt, met welke voorwaarden je rekening dient te houden om de zindelijkheid te stimuleren en ontvangt praktische tips wat je tijdens dit leerproces en/of een eventuele terugval kunt doen. Particulieren kunnen inschrijven via onderstaande agenda. Heeft u als organisatie interesse in deze informatiebijeenkomst/gastles neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Praktische informatie

Wanneer: zie agenda
Voor wie: voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.
Duur: 1,5 – 2 uur
Kosten: informeer naar een offerte op maat

Ik wil graag meer informatie!