Fonkelz | Voetjesmassage
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17188
page-template-default,page,page-id-17188,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Ontspannende voetjesmassage

Weer met beide voetjes op de grond!

De KinderMIR voetjesmassage is een speelse kindervoetmassage van 30 minuten.

 

Het masseren van kindervoetjes is een weldaad voor ieder kind en vooral het kind dat o.a.: gevoelig is en veel indrukken heeft te verwerken, overactief, onrustig, angstig, zenuwachtig, onzeker of teruggetrokken is en misschien regelmatig last heeft van buikpijn, gepest wordt of zelf pest en in spannende tijden. En natuurlijk ook voor iedereen die het heerlijk vindt een ontspannende voetmassage te krijgen!

 

Resultaat:

Het kind ontspant zich, slaapt beter, kan zich beter concentreren, krijgt meer zelfvertrouwen en vele lichamelijke klachten verminderen.

 

De KinderMIR voetmassage is ontwikkeld voor kinderen van 2 tot ongeveer 8 jaar. Riet Peters en Ans van Erp, hebben in samenwerking met Mireille Mettes (ontwerpster van de MIR methode), deze voetjesmassage ontwikkelt.

 

De naam MIR staat voor Mentale en Intuïtieve Reset; het geeft je lichaam positieve, liefdevolle commando’s (zinnen) in combinatie met specifieke massagebewegingen waar het lichaam op reageert. Dit werkt bijzonder rustgevend en versterkend voor een kind. De massage bestaat uit 12 zinnen die samen een kort verhaaltje vormen. Bij iedere zin voer je tegelijkertijd de beweging uit die symbool staat voor de intentie van de stap.

 

Jongeren en volwassenen die deze Mir-voetmassage ontvangen, merken diepe ontspanning, een gevoel van innerlijke rust en geborgenheid, meer energie, helderheid en verbinding met creativiteit, speelsheid, humor, kortom hun Innerlijke Kind.

 

KinderMIR voetmassage werkt heel rustgevend en is fijn om in te zetten als ritueeltje voor het slapen gaan.
Het stimuleert balans en vertrouwen en zet kinderen in hun eigen kracht, zodat ze weer kunnen schitteren en stralen!

Meer informatie

Kosten: € 37,50
Duur: 30 minuten
Voor wie: kinderen vanaf 2,5 tot ongeveer 8 jaar.
(ook geschikt voor oudere kinderen, maar dan zonder het opzeggen van het verhaaltje)

 

Een van de ouders is altijd aanwezig tijdens de massage.
We starten iedere massage (indien gewenst) met een voetenbadje inclusief lekker geurtje, om alvast in een ontspannende sfeer te komen. Daarna starten we met de massage. Tijdens en na de massage is er de mogelijkheid om bijzonderheden te bespreken.
Tijdens de massages maak ik graag gebruik van etherische oliën: ‘lekker slapen’, ‘voetjes op de grond’ en ‘zonnetje in je hart’.

 

Voor ontspanning en meer verbinding tussen ouder en kind is er de mogelijkheid tot het volgen van een workshop kindermassage.

 

Een afspraak maken voor een ontspannende kindermassage?
Klik HIER!