Fonkelz | Tarieven
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18879
page-template-default,page,page-id-18879,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

TARIEVEN

een investering in het welzijn van je kind

Coaching

Kennismaking (telefonisch/skype/live, 30 min.): gratis
Oriëntatiegesprek (1-1,5 uur): € 75,-
Coaching (1 uur) € 75,-
Krachtstenenspel incl. krachtzakje (1,5 uur): € 90,-
Schatgraversspel incl. crea verwerking (1,5 uur): € 90,-

 

 

TRAJECT OP MAAT
Na het oriëntatiegesprek doe ik een trajectvoorstel waarbij je van tevoren precies weet wat de totale kosten zijn. Zo hou je als ouder regie en overzicht. Dit is inclusief drinken en wat lekkers, materialen, alle sessies voor ouder en kind/jongere, contact met school (indien nodig) en tussentijds contact via telefoon of mail. Een trajectafname is altijd voordeliger dan losse sessies. Een traject kan een combinatie zijn van coaching (zowel kind/jongere als ouders), kindermassage, ontspanningsoefeningen en workshops.

Relax! Stralend jezelf

Lessenreeks (groepsverband, 1 uur): op aanvraag, afhankelijk van hoeveelheid lessen
Losse les (groepsverband, 1 uur) € 10,-
6 lessenreeks (individueel 1 uur)
* incl. korte intake vooraf en kort eindgesprek na 6e sessie
€ 395,-
Losse les (individueel/ouder-kind, 1 uur) € 55,-
Ouder-Kind (in een groep, 60 min) € 19,95
Just Relax! (volwassenen, 60-75 min) € 15,-
Relax Kids lessen of workshop op school/KDV/BSO/PSZ op aanvraag

Kindermassage

KinderMIR voetjesmassage 30 min.: € 37,50
Workshop kinderMIR voetjesmassage ouder-kind privé: op aanvraag
Workshop kinderMIR voetjesmassage ouder-kind groep (max. 3 koppels): op aanvraag

 

Alle kindermassages zijn incl. (naar wens) voetenbadje vooraf en gebruik etherische oliën.

Workshops en trainingen

Belangrijk om te weten:

* Deze tarieven gelden vanaf november 2020 en zijn inclusief voorbereiding, materialen, en tussentijds mail- of (kort) telefonisch contact.
* Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.
* Voor coaching of activiteiten/workshops op locatie reken ik een kilometervergoeding van €0,23 per kilometer + €5,- per kwartier reistijd.
* Betaling bij een reeks lessen vindt plaats vooraf bij inschrijving. Bij coaching ontvang je een factuur per mail na elke sessie of zoals afgesproken in het trajectvoorstel. Deze factuur dient te worden voldaan binnen 14 dagen.
* Voor een tweede kind uit een gezin geldt bij de ontspanningslessen een korting van 15%, voor een derde kind 20%, voor een vierde kind 25%!

 

Tarieven organisaties. 
Wilt u als organisatie, school of vereniging gebruik maken van het aanbod? Ook dat is mogelijk! U kunt een offerte op maat aanvragen.

 

Vergoeding

Verwijzing van de huisarts is niet nodig. Coaching en kindermassage is preventieve zorg ten behoeve van het welbevinden en de zelfontplooiing van het kind. Omdat het niet om geestelijke gezondheidszorg gaat en omdat coaching geen therapie is, worden de sessies waarschijnlijk niet vergoed door de zorgverzekering. Vraag het wel altijd even na! Mogelijk kunt u de coaching kosten wel opvoeren bij uw jaarlijkse aangifte bij de belasting. Massage en coaching kan eventueel wel betaald worden uit Persoons Gebonden Budget (PGB). In overleg is het mogelijk om in termijnen te betalen.

 

Voor het volgen van de lessen en de coaching gelden de algemene voorwaarden