Fonkelz | Spelenderwijs ontspannen (ouder & kind)
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16507
page-template-default,page,page-id-16507,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Spelenderwijs ontspannen

ouder & kind

Ontspanning en verbinding met elkaar!

 

In deze lessen gaan ouder en kind samen ‘spelenderwijs ontspannen‘ d.m.v. (mindfulness) spelletjes, ontspanningsoefeningen, yoga, onderlinge massage, positief denken en speelse ademoefeningen. Bij sommige lessen genieten we ook op de WOBBEL, een houten balansplank waar we ook stretchoefeningen op doen. We eindigen met een heerlijk ‘relax momentje’.

 

Je bent 60 minuten lang heel intensief en gericht op elkaar. Hoe mooi is het om totale aandacht voor je kind te ervaren? En je doet ideetjes op, om samen thuis met jouw kind te ontspannen. Een heerlijk ontspannen momentje samen, quality-time!

 

Deze lessen worden als workshop regelmatig aangeboden. Bij de ouder-kind lessen vanaf 9 jaar gaan we wat dieper in op emoties, talenten en kwaliteiten. Een positieve benadering naar elkaar toe, wat zorgt voor nog meer verbinding!

 

Komen jullie meedoen?

Op de agenda

Doelgroep: ouder met peuter/kleuter, kinderen in de basisschoolleeftijd en op verzoek ouder & kind 12+.
Data:
kijk voor de actuele data in de agenda of stuur een mailtje naar info@fonkelz.nl.
Locatie:
Studio van Fonkelz, Steyl
Investering: €25,- voor samen

 

Informeer gerust ook naar andere mogelijkheden:
* 1 op 1 ouder & kind sessie, ontspannen samen met een vriend(in), als vriendinnengroepje of met het hele gezin
* Een andere datum of tijdstip: ook bij 2 duo’s kunnen we in overleg een andere datum prikken!

Aanmelden of meer informatie