Fonkelz | SOS kinderen en emoties
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17796
page-template-default,page,page-id-17796,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

TRAINER SOS IN DE KLAS

LESSEN(REEKS) EN WORKSHOPS 
Fonkelz geeft workshops en lessen(reeksen) over omgaan met emoties, zeer geschikt voor scholen.
De lessen en het bijhorende werkboek ‘ik en mijn emoties’ is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar. De personages Storm en Sol nemen de kinderen mee op emotieavontuur! Per route maken kinderen kennis met alle basisemoties: welke emoties zijn er, waarom zijn deze belangrijk en hoe ga jij er mee om. Middels diverse praktische oefeningen, die aansluiten bij de belevingswereld van het kind, staan kinderen stil bij hoe zij nu met emoties omgaan en wat zij nog te leren hebben.

 

Voor meer info en aanmelden: neem vrijblijvend contact met me op via info@fonkelz.nl.

2-DAAGSE TRAINING SOS KINDEREN EN EMOTIES

In jouw werk heb je te maken met veel verschillende kinderen. Hun emoties leiden tot gedrag dat niet altijd gewenst is. Je zou graag leren hoe je daar stabiel en positief mee om kan gaan. Bij sommige kinderen krijg je het gevoel dat je ze niet goed kunt peilen of kunt bereiken. Als je maar de juiste snaar kon raken… Het kind zou zich zo veel beter kunnen ontwikkelen als het weet dat jij hem of haar begrijpt. Inzicht in emoties en er op een effectieve manier op reageren, maakt het verschil.

 

De 2-daagse training biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

 

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

 

Deze training is ook als incompany training te boeken op locatie en zeer geschikt voor o.a. kinderdagverblijven, basisscholen, gastouderbureaus, zorgboerderijen en welzijnsorganisaties. Deze training kent daarnaast diversen varianten, namelijk:

– Training SOS kinderen en emoties op de BSO

– Training SOS kinderen en emoties op school

– Training SOS kinderen en emoties in de kinderopvang

– Training SOS kinderen en emoties op de zorgboerderij

 

 

 

Incompany trainingen (op maat) zijn ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld SOS kinderen en emoties op de BSO of op school.
Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jullie organisatie!

 

Voor meer info en aanmelden, ga naar https://sos-kinderenenemoties.nl/trainingen/ of neem vrijblijvend contact met me op via info@fonkelz.nl.