Fonkelz | Schatgravers
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17364
page-template-default,page,page-id-17364,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Workshop SCHATGRAVERS

voor pedagogische professionals

Blijf met fonkelende ogen om je heen kijken, want daar waar je ‘t het minst verwacht zitten de prachtigste schatten verborgen!

 

 

Ben jij leerkracht, (kinder)coach, pedagogisch medewerker, intern begeleider, of werk je op een andere manier met kinderen? Ben jij benieuwd hoe jij als professional het spel Schatgravers in kunt zetten in jouw werk, groep en/of praktijk? Dan is deze praktische workshop iets voor jou!

 

Schatgravers is een avontuurlijk spel dat je inspireert, raakt en op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander. Het is een kaartspel dat je helpt op zoek te gaan naar je eigen schatten, naar jouw eigen kwaliteiten. Zodat je (weer) ‘stralend jezelf’ kunt zijn en je zelfvertrouwen een boost krijgt!

 

Het spel kan op verschillende manieren ingezet worden: in groepjes, individueel, in de klas, op de BSO en/of in grote groepen. Als intake bij coaching, van sessie tot sessie, als afsluiting van het traject en/of als ‘huiswerk’, in de klas om de dag mee te beginnen, als tussendoor spelletje en in kleine groepjes. Met het hele spel of juist facetten van het spel, al dan niet in combinatie met andere materialen. Te spelen voor de gezelligheid of met een vooropgesteld doel. Veel mogelijk dus! Wil je precies weten wat Schatgravers is? Download hier gratis de infographic.

 

Tijdens de workshop gaan we (verder) kennismaken met alle facetten van het spel. Natuurlijk spelen we het ook zelf! Je ontvangt diverse materialen en hand-outs zodat je direct aan de slag kunt. Daarnaast is het ook fijn om als professionals samen ervaringen uit te wisselen en te sparren: van en met elkaar leren en elkaar inspireren!

 

Als afsluiting krijgen jullie nog ‘extra Fonkelz’: een klein inkijkje in mijn praktijk, waarbij ontspanningsoefeningen voor kinderen centraal staan. Zodat je zelf ook heerlijk relaxt en ‘stralend jezelf’ naar huis gaat ?!

 

GA JE MEE SCHATGRAVEN?

 

Liever geïnspireerd worden door een workshop in de klas/groep? Leuk, ook dat kan! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie

Kosten: €125,- btw vrijgesteld
inclusief koffie/thee, iets lekkers, een hoop inspiratie, tips, spelsuggesties en materialen (schatkaartposter, hand-outs en wellicht nog meer leuks)!
Aantal deelnemers: max. 6, op locatie in overleg
Duur: 3,5 uur
Locatie: praktijkruimte Fonkelz, Steyl (nabij Venlo)
Voor wie:
 leerkracht, kindercoach, pedagogisch medewerker, intern begeleider, gastouder of iedereen die op een andere manier met kinderen werkt.
Op de agenda: 
Komt de datum niet uit maar heb je wel interesse? Neem dan even contact met me op!

 

Deze workshop graag op locatie? Informeer naar een passend tarief!

 

Het spel is bij mij verkrijgbaar en kost €35,-. Laat even van tevoren weten of je het spel bij mij wilt aanschaffen, dan zorg ik dat het klaar ligt.

AANMELDEN!