Fonkelz | Schatgravers
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17692
page-template-default,page,page-id-17692,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Schatgravers

vanaf 6 jaar

Droom jij ook van een wereld waarin kinderen, jongeren maar ook volwassenen weten wat hun talenten en kwaliteiten zijn, echt contact met elkaar hebben en die daardoor met fonkelende ogen de wereld om zich heen bekijken? Dan is Schatgravers echt iets voor jou!

 

Schatgravers is een schat van een spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen én praktijken. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De speelwijze is eenvoudig en inhoudelijk spreekt Schatgravers zowel kinderen, jongeren als volwassen aan.

 

Je zult tijdens het spelen merken dat dit spel je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk.

 

Schatgravers is een coachend kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken.

 

Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf en de ander. Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er). Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen. Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen. Je zult verrast worden door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze.

Praktische informatie

Coaching per sessie: €90,- incl. creatieve verwerking en oorkonde.
Duur: 1,5 uur
Voor wie: kinderen (vanaf 6 jaar), jongeren en volwassenen
Er is ook een:
* workshop voor kinderen of ouder-kind (vaak als FONKELTIJD!)
* workshop voor iedere professional die met kinderen werkt!

Contact