Fonkelz | Relax! Stralend jezelf maatwerktrajecten
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18535
page-template-default,page,page-id-18535,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Relax! Stralend jezelf

Maatwerktrajecten in het onderwijs en kinderopvang

Relax! Stralend jezelf is er voor scholen en groepen die de sociaal-emotionele vaardigheden van kinderen willen versterken.

 

Willen jullie de groepsdynamiek zichtbaar maken?

Loopt het niet lekker in je klas?

Zoeken jullie naar een schoolbrede invulling op gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen?

Zijn jullie voor cultuureducatie op zoek naar een leuke, inspirerende themales/dag(deel)?

Of zoeken jullie een vervanger voor 1 dag, die vol passie inzet op het welbevinden van kinderen?

 

 

 

Bewustwording van emoties en talenten & kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan bij Fonkelz centraal. Wie goed in z’n vel zit en zelfbewust is, is veel beter in staat nieuwe dingen op te nemen en te verwerken. Vanuit bewustwording en ontspanning weer stralend jezelf zijn!

 

Om deze visie en manier van kijken over te brengen op kinderen, kan Fonkelz middels onderstaande pijlers het onderstaande aanbod verzorgen d.m.v. Relax! Stralend jezelf lessen, workshops en/of themadagen. Iedere traject is maatwerk en wordt afgestemd op de wensen van de leerkrachten/school.

 

Ik maak graag een plan op maat voor jullie!

De pijlers van een maatwerktraject RELAX! STRALEND JEZELF zijn:

(klik op iedere pijler voor meer info)


*
GroepsGeluk, systemisch werken in de klas

* Ontspanning & Mindfulness
* IK & mijn emoties
* Werkvormen rondom talenten & kwaliteiten

 

Relax! Stralend jezelf kan als losse les geboekt worden maar ook als lessenreeks of dag(deel) in combinatie met creatieve verwerking.
Aan te passen op vrijwel ieder thema, met focus op datgene dat voor de groep wenselijk en nodig is!

Wist je dat…

… ik via Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo regelmatig maatwerktrajecten Relax! Stralend jezelf op scholen geef, ter bevordering van de positieve gezondheid?

… naast sport en goede voeding, voldoende ontspanning en slaap een essentiële voorwaarde is voor een lang, gezond en gelukkig leven?

 

In deze tijd van hoge prestatiedruk en weinig momenten om even niets te hoeven en/of te moeten is het fijn als kinderen even een uurtje lekker kunnen bewegen, plezier maken, genieten en ontspannen. Dit kan door de Relax! Stralend jezelf training in te zetten in school of kinderopvang. Relax! Stralend jezelf lessen zijn er voor alle leeftijden. Ook middels mijn rol als leerkracht weet ik als geen ander hoe belangrijk deze lessen zijn voor onze kinderen in deze huidige maatschappij.

 

Welke school/kinderopvang neemt deze lessen op in het lessenaanbod? Of zijn jullie een JOGG school en heb je interesse voor jullie school? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Stuur me een berichtje via info@fonkelz.nl en we bespreken de mogelijkheden. Ook voor lessen in het kader van cultuureducatie zijn mogelijkheden via Bij SIEN/ Stichting Cultuurpad.

 

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking!

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!