Fonkelz | Relax in de groep
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17433
page-template-default,page,page-id-17433,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Relax in de groep

spelenderwijs tot ontspanning komen

Overwegen jullie ontspannings- en mindfulness lessen binnen uw school/KDV/BSO waardoor kinderen zichzelf beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen?  Vinden jullie het interessant om dit onderwerp aan te snijden tijdens een studiedag of een overleg?

 

Fonkelz verzorgt workshops waarbij het team kennis kan maken met Relax Kids en wat het voor toegevoegde waarde kan hebben! In deze actieve workshop neem ik jullie mee in de 7 stappen van Relax Kids. Ik geef je handvatten en tools om kinderen te helpen ontspannen, waardoor ze beter kunnen slapen en positiever over zichzelf gaan denken.

 

Beschrijving:

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek hoe je d.m.v. beweging, mindfulness spelletjes, eenvoudige yoga oefeningen, onderlinge kindermassage, ademhalingstechnieken, positief denken en ontspannende verhalen (visualisaties/meditaties) helemaal tot ontspanning kunt komen!

 

Spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.
Bij deze workshop en lessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven. Laat je inspireren door de diverse onderdelen van Relax Kids. Door het gebruik van dagelijkse ontspanning in je groep help je kinderen het geluksgevoel, algehele gedrag, concentratie en het zelfvertrouwen te verbeteren.

 

Een praktische introductieworkshop waarbij je bovenstaande zelf gaat ervaren en meteen de dag erna kunt toepassen in je groep. Na afloop ontvang je het E-book ‘Het Relax Kids 21 dagen plan’ om meteen mee aan de slag te gaan (meest geschikt voor basisschoolleeftijd)!

 

Na deze introductieworkshop kan er eventueel in een vervolgbijeenkomst dieper ingegaan worden op onderdelen die voor jullie organisatie belangrijk zijn. Ook kunnen er door Fonkelz lessenreeksen in de klas gegeven worden, waarbij ook de leerkracht geïnspireerd en meegenomen wordt in ontspanning en mindfulness.

Relax Kids lessen in uw school/organisatie

Praktische informatie

Kosten: informeer naar een passend tarief!
Aantal deelnemers: max. 20
Duur: deze workshop bestaat uit 1 bijeenkomst van 1 tot 1,5 uur.
Voor wie: pedagogische professionals die meer ontspanning in de groep wensen

 

Maatwerk is mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden!

Contact