Fonkelz | Professionals en organisaties
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18397
page-template-default,page,page-id-18397,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Professionals & organisaties

Workshops, (incompany) trainingen, themabijeenkomsten en gastlessen

Relax in de groep

workshop voor kind-professionals

Overwegen jullie ontspannings- en mindfulness lessen binnen school/KDV/BSO waardoor kinderen zichzelf beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen? Vinden jullie het interessant om dit onderwerp aan te snijden tijdens een studiedag of een overleg?
Lees meer

SOS kinderen & emoties

Training voor professionals

In jouw werk heb je te maken met veel verschillende kinderen. Hun emoties leiden tot gedrag dat niet altijd gewenst is. Je zou graag leren hoe je daar stabiel en positief mee om kan gaan. De 2-daagse basistraining biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.
Lees meer

Schatgravers

workshop kind-professionals / gastles

Schatgravers inzetten in je groep, klas of praktijk. Individueel of in groepjes. Met het hele spel, of juist facetten van het spel. Al dan niet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan? En wat doe je bij welke hulpvraag? Laat je inspireren tijdens deze workshop!
Lees meer

Relax Kids lessen

op scholen/bso/kdv/psz

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.
Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.
Ga mee op een magisch avontuur en ontdek…
Lees meer

Kinderkunde

gastles groep 5 t/m 8

Geen wiskunde, geen scheikunde of natuurkunde, maar KINDERKUNDE!
Wie ben ik, en wie is de ander? Die vraag staat centraal in deze (dik) 1,5 uur durende les. De kinderen worden meegenomen in het verhaal van de dieren van Axenroos.
Lees meer