Fonkelz | Professionals test vakken Roel
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17376
page-template-default,page,page-id-17376,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Professionals

aanbod workshops & trainingen

Relax in de klas: spelenderwijs tot ontspanning komen!

Relax in de klas: spelenderwijs tot ontspanning komen!

Overwegen jullie ontspannings- en mindfulness lessen binnen school/KDV/BSO waardoor kinderen zichzelf beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen Vinden jullie het interessant om dit onderwerp aan te snijden tijdens een studiedag of een overleg?

Lees meer

Relax Kids in de klas

Relax Kids in de klas

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.
Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek…

Lees meer

Schatgravers

Schatgravers

Schatgravers inzetten in je groep, klas of praktijk. Individueel of in groepjes. Met het hele spel, of juist facetten van het spel. Al dan niet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan? En wat doe je bij welke hulpvraag? Laat je inspireren tijdens deze workshop!

Lees meer

Kinderkunde

Kinderkunde

Geen wiskunde, geen scheikunde of natuurkunde, maar KINDERKUNDE!
Wie ben ik, en wie is de ander? Die vraag staat centraal in deze (dik) 1,5 uur durende les. De kinderen worden meegenomen in het verhaal van de
dieren van Axenroos.

Lees meer

Heppie!? Kinderen & Emoties

Heppie!? Kinderen & Emoties

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. In de workshops Heppie!? kinderen & emoties wordt dieper ingegaan op de basisemoties Boos, Bang en Bedroefd.  en krijgt u inzicht en concrete tips wat u kunt doen in situaties waarin u te maken krijgt met een kind met deze emoties.

Lees meer

Momentje Fonkelz

Momentje Fonkelz

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Momentje Fonkelz kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.

Lees meer