Fonkelz | Proeverij Fonkelz: menu JUNI 2021
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
19036
post-template-default,single,single-post,postid-19036,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

01 jun Proeverij Fonkelz: menu JUNI 2021

IK VIER FEEST, FONKEL JE MET ME MEE🥂⭐🎉?

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat ik naar de kamer van koophandel ging. Ik zie me nog gaan…. Stromende regen die dag, maar dat mocht de pret niet drukken. De ☀️ scheen in mezelf, met toch wel wat kriebels in mijn buik want wat was het spannend!

5 jaar later kan ik terugkijken op een hele mooie ontdekkingsreis. Naar mezelf, naar het ondernemerschap (want oehhh, wat vind ik dit soms ook pittig…), naar waar ik het meest BLIJ van word, naar wat ik met Fonkelz ‘te doen heb’ voor kinderen en hun ouders, mijn ontdekking van GroepsGeluk systemisch werken in de klas 🍀waar voor mij heel veel in samen kwam (de juf en coach in mij in combi met het werken in/met groepen), de samenwerking met Christel Lubse – Coaching & Training met onze methodiek Relax! Stralend jezelf als resultaat ☀️ en nog véél meer wat ik nu vast vergeet☺!

Het een blijkt het toch niet te zijn, andere ideeën of kansen dienen zich aan. Zo ook mijn FONKELNIEUWE STUDIO aan de Waterloostraat in Steyl, die vorig jaar oktober zomaar opeens op mijn pad kwam. Terwijl ik groepslessen en workshops inmiddels al een beetje achter me had gelaten, blijkt dit naast het coachen en trajecten op scholen dan opeens tóch weer mogelijk te zijn. En eerlijk is eerlijk, dit is ook waar mijn ❤ sneller van gaat kloppen en waar ik fonkelz van in mijn buik krijg 🤩!

En zo gaat deze ontdekkingstocht nog steeds verder. Want er is gewoon nog zoveel leuks te ontdekken waarin ik ‘stralend mezelf’ kan zijn!


CADEAUTJE 🎁!
Speciaal voor jullie heb ik voor deze feestmaand juni een PROEVERIJ FONKELZ samengesteld, waarbij ik jullie voor 2 activiteiten een korting geef van €5,-. Ook volgen er leuke win-acties 🥳.
Kom lekker ontspannen in Steyl, zie ik jullie snel?!

Met fonkelende groet,

Chantal Berends
Kinder- en ontspanningscoach
info@fonkelz.nl
06-20244933