Fonkelz | Over Fonkelz
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18510
page-template-default,page,page-id-18510,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Over Fonkelz

In mijn praktijk draait alles om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Bewustwording van emoties, inzicht in talenten en kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan voor mij centraal. In mijn werk, maar ook als mens. ‘Wat je aandacht geeft groeit’ en ‘achter ieder gedrag zit een behoefte‘ zijn zinnen die me inspireren.  Oprechte aandacht, je gezien en gehoord voelen, mag hier zeker niet in ontbreken. Een kind dat niet lekker in zijn vel zit, staat onvoldoende open om te leren.

 

 

Als Kinder- en ontspanningscoach werk ik oplossingsgericht, waarbij talenten en kwaliteiten van een kind centraal staan. Kinderen laten schitteren en stralen is mijn missie. Samen gaan we op zoek naar talenten en kwaliteiten, waarbij er bewustwording ontstaat. Hierdoor vindt er een positieve verandering plaats, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Kinderen ontdekken wat ze nodig hebben om zich (weer) vrolijker, rustiger en zelfverzekerder te kunnen voelen. Ontspanningstools mogen hierin zeker niet ontbreken, het onrustige hoofd leegmaken en rust ervaren. Zo kunnen ze weer in hun kracht staan en STRALEND JEZELF zijn!

 

MAATWERKTRAJECTEN OP SCHOLEN
Omdat ik ook erg graag met groepen kinderen werk aan de sociaal-emotionele ontwikkeling, en ik de noodzaak ervan ook zelf in klassen ervaren heb, bied ik maatwerktrajecten Relax! Stralend jezelf aan. Ik kijk met een systemische blik: je klas of groep weer in balans!

 

Je mag bij mij zijn wie je bent! Met oprechte zorg en aandacht kijk ik graag een stukje met je mee, en bied ik hulp of begeleiding waar dat nodig is.

 

Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en kijk eens rond op deze website. Mijn Facebook pagina geeft wellicht ook een goed beeld van Fonkelz en van mij. Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan!

 

Met fonkelende groet,

 

Chantal Berends

 

Bewustwording van emoties en talenten & kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan centraal.
Wie goed in z’n vel zit en zelfbewust is, is veel beter in staat nieuwe dingen op te nemen en te verwerken.

Vanuit BEWUSTWORDING en ONTSPANNING weer STRALEND JEZELF ZIJN!

De MISSIE van Fonkelz:
*elk kind wordt gezien en gehoord zoals hij of zij werkelijk is
* kinderen leren ontspannen en ‘STRALEND JEZELF’ laten zijn
* verbinding versterken tussen ouder en kind
* jou als ouder of pedagogisch professional leren en bewust maken hoe jij kinderen (weer) kunt laten schitteren en stralen

HOE IK JE DAARBIJ KAN HELPEN:
* Coaching en begeleiding voor kinderen, ouders/opvoeders en onderwijs
* Ontspanningstools aanreiken: vanuit ontspanning weer stralend jezelf!
* Workshops & trainingen rondom welbevinden en ontspanning