Fonkelz | Ouders
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17573
page-template-default,page,page-id-17573,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Ouders

aanbod workshops & trainingen

SOS kinderen en emoties

workshops ouders

Gillen, schoppen, slaan, het kind is boos! Of is het juist heel erg verdrietig? In de workshops SOS kinderen & emoties wordt dieper ingegaan op de basisemoties BOOS, BANG en BEDROEFD.  Je krijgt inzicht en concrete tips om meteen mee aan de slag te gaan in de praktijk!
Lees meer

Fonkeltijd!

(thema) workshop

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, tijdens FONKELTIJD! kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn. Even ‘tijd om te fonkelen’ voor jezelf!
Lees meer

OpvoedParty

(thema) workshop

Een OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer twee uur in een huiselijke setting, waar je in klein gezelschap onder deskundige leiding met andere ouders over alledaagse dilemma’s in de opvoeding praat.
Lees meer