Fonkelz | Ouder & Kind
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17599
page-template-default,page,page-id-17599,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Ouder & Kind

aanbod workshops en trainingen

Relax! met Fonkelz

ontspanningsles ouder-kind

In deze Relax! Stralend jezelf les gaan ouder en kind samen op een FONKELEND avontuur d.m.v. (mindfulness) spelletjes, ontspanningsoefeningen, yoga, onderlinge massage en we eindigen met een ‘relax momentje’. Je bent een uur lang heel intensief en gericht op elkaar. Hoe mooi is het om totale aandacht voor je kind te ervaren? En je doet ideetjes op, om samen thuis met jouw kind te ontspannen. Een heerlijk ontspannen momentje samen met je kind!
Lees meer

Schatgravers

workshop ouder-kind

Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf en de ander. In deze workshop ouder-kind (of met het hele gezin) ontdek je elkaars talenten en kwaliteiten. Je gaat op zoek naar de schatten in jezelf! Ondertussen doe je samen leuke opdrachten, maak je je eigen oorkonde en genieten jullie van de aandacht voor elkaar!
Lees meer

FONKELTIJD!

(thema) workshop ouder-kind

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, tijdens FONKELTIJD! kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.
Lees meer

Voetjesmassage

workshop ouder-kind

Je leert in deze workshop samen met je kind (2,5 tot ongeveer 8 jaar) de KinderMir voetjesmassage: een massage van ongeveer een half uur die erg ontspannend en rustgevend werkt!
Lees meer