Fonkelz | Oudercoaching
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17607
page-template-default,page,page-id-17607,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Oudercoaching

Professionele, kortdurende, oplossingsgerichte begeleiding

WAT IS OUDERCOACHING?

Oudercoaching is kortdurende, oplossingsgerichte hulp aan ouders.

Een zorgeloos, ontspannen en stralend persoon dat lekker in zijn/haar vel zit. Vol zelfvertrouwen, energie en bewust van eigen talenten en (opvoed)kwaliteiten. Zien we onze kinderen en ook onszelf zo niet het liefst?

 

HOE ZOU HET ZIJN ALS….

* Je thuis ontspanning en verbinding ervaart?
* Jullie als gezin beter met emoties om kunnen omgaan
* Jij je kind kunt ondersteunen in het omgaan met zijn/haar gevoeligheid
* Jullie elkaars kwaliteiten en talenten (her)ontdekken?
* Jij positiever in het leven staat en gelooft in je eigen (opvoed)kwaliteiten!

 

Er zijn situaties waarin je het als ouder(s) even niet meer weet. Je loopt ergens tegen aan, je hebt van alles geprobeerd maar komt er niet goed uit. Je wilt graag advies. Van een persoon die even met je mee denkt en kijkt zonder oordeel, iemand bij wie je je gezien en gehoord voelt. Waar je een vraag kunt stellen over de ontwikkeling van je kind of over de opvoeding, zonder dat het meteen ‘een groot ding’ wordt.
Ook al kan het best spannend zijn om hulp in te schakelen, bij Fonkelz ben je aan het juiste adres!

 

Omdat samen opvoeden leuker is dan alleen!
Door middel van coaching gesprekken, gecombineerd met speelse elementen en werkmethoden, wordt aan de hulpvraag gewerkt. De hulp start vanuit hoe de situatie nu is en wat al wel goed gaat. Ik zoek niet naar oorzaken maar richt me op oplossingen. Ik ga ervan uit dat jijzelf weet wat je nodig hebt. Door de juiste vragen op de juiste wijze te stellen word je je bewust van bij jou passende oplossingen.

 

Als je je bewust bent van je kwaliteiten, kom je in je kracht! 
Ontdek samen met mij tijdens één of slechts enkele sessies, hoe je het plezier en de ontspanning weer terug kunt vinden en hoe je als ouder weer grip krijgt op de opvoeding!

 

KIJK OOK EENS BIJ:
* Krachtstenenspel
* Coachee!

 

Investering: informeer naar de mogelijkheden.

 

Wanneer blijkt dat de vraag niet passend is voor de begeleiding en coaching die Fonkelz biedt, zal ik je door verwijzen naar een geschikte organisatie of hulpaanbieder.