Fonkelz | Krachtstenenspel
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17281
page-template-default,page,page-id-17281,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Krachtstenenspel

Het Krachtstenenspel© is een krachtig coachingstool waarbij spelenderwijs diverse thema’s worden uitgediept. Het is veelzijdig in te zetten en geeft inzicht in het weten, denken, doen en voelen van de speler. Het neemt de speler mee door de vier elementen. Vuur om de intuïtie aan te wakkeren, lucht voor het denkwerk, aarde om wensen handen en voeten te geven en water om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt.

Deze spelwerkvorm combineert de bijzondere werking van tien verschillende soorten edelstenen met concrete stappen en praktische oefeningen. De fonkelende edelstenen geven een extra dimensie aan het spel. Door te spelen, ontstaat een verbinding tussen de persoonlijke intentie van de speler en de helende werking van de stenen. Hierdoor ontstaat een bijzondere bekrachtiging van het bewustzijn.

 

Krachtstenenspel Sessie
Speel jezelf wijzer in één sessie (ongeveer 1,5 uur) en ontdek de schatten in jezelf. Tijdens een Krachtstenenspel sessie maken we jouw wensen concreet. Om ze daarna te verkennen en tastbaar te maken. De edelstenen vertellen hierin hun eigen verhaal en nemen je mee naar de diepere wijze lagen in jezelf.  Na afloop krijgt de speler behalve de inzichten die het heeft opgedaan tijdens het spelen van het spel, ook een persoonlijk krachtzakje met een aantal edelstenen mee naar huis.

 

Het Krachtstenenspel© is ontwikkeld door Saskia de Ruiter.

Praktische informatie

Coaching per sessie: € 90,-
Duur: 1,5 uur
Voor wie: kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en volwassenen

Contact