Fonkelz | Kinderkunde
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17089
page-template-default,page,page-id-17089,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Workshop KINDERKUNDE

Geen wiskunde, geen scheikunde, of natuurkunde, maar KINDERKUNDE!

 

Wie ben ik, en wie is de ander? Die vraag staat centraal in deze (dik) 1,5 uur durende les. De kinderen worden meegenomen in het verhaal van de dieren van Axenroos. De karakter kenmerken van deze prachtige dieren en de herkenning bij zichzelf en de ander helpt voor een stuk zelfreflectie en bewustwording.

 

Anders kijken naar gedrag, onderzoeken waar je kwaliteiten/talenten liggen en welke nog in ontwikkeling (mogen!) zijn en persoonlijke verdieping voor ieder kind. Tijdens deze les komt een groot kwetsbaar stuk van de kinderen bloot te liggen. Namelijk ‘mogen zijn wie je het diepst in je hart het liefst zou willen zijn’.

 

De ‘KINDERKUNDE-les’ sluit het allermooist aan bij kinderen uit groep 5 en 6 en bij kinderen uit groep 7 en 8.
Dee ontwikkelingsfase van het 9-jarige kind komt kort aan bod.

De ‘KINDERKUNDE-les’ helpt voor het gevoel van veiligheid in de klas en biedt veel mogelijkheden om hier op voort te borduren.

Praktische informatie

Voor wie: basisscholen/leerkrachten + kinderen in groep 5 t/m 8
Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: informeer naar een offerte op maat

Ik wil graag meer informatie!