Fonkelz | Kinderen
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18089
page-template-default,page,page-id-18089,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Kinderen

Relax! Stralend jezelf

training 8-12 jaar

Deze sociaal-emotionele vaardigheidstraining heeft als uitgangspunt ‘vanuit ontspanning weer stralend jezelf.’ De training helpt kinderen te ontspannen, om te gaan met emoties en meer zelfvertrouwen te krijgen.
Lees meer

Relax! Stralend jezelf

ontspanningslessen

Heb jij wel eens een ‘vol hoofd’? Zou je graag lekker(der) in je vel willen zitten? Of heb jij gewoon zin om samen leuke ontspanningsoefeningen te doen?
Dan is een ontspanningsles Relax! Stralend jezelf iets voor jou: spelenderwijs ontspannen, een uurtje helemaal voor jezelf!
Lees meer

Crea Relax!

(thema) workshop

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, tijdens CREA RELAX! kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.
Lees meer