Fonkelz | Just Relax
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16908
page-template-default,page,page-id-16908,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

JUST RELAX

volwassenen

zet-jezelf-eens-op-je-prioriteitenlijstjeLijkt Relax Kids je eigenlijk wel wat voor jezelf? Of zou je graag wat handige tools willen krijgen, hoe je meer rust en ontspanning binnen je gezin kunt krijgen? Kom dan naar een Just Relax! les.

 

Just Relax is gebaseerd op de 7 stappen van de Relax Kids lessen voor kinderen: BEWEEG (warming up), SPEL, STRETCH (eenvoudige yogaoefeningen), VOEL (bij volwassenen te denken aan hand-, voet- of gezichtsmassage), ADEM (oefeningen), GELOOF (positief zelfbeeld bevorderen) en RELAX (mindfulness, eindontspanning). Gewoon een gezellig uurtje in groepsverband werken aan jezelf en aan je ontspanning. In allerlei verschillende werkvormen!

 

Je ontvangt na de 1e les een document op de mail, “21 dagen ontspannen”. Zo werkt het niet alleen als bewustwording voor jezelf, maar kun je het ook (eventueel) toepassen en introduceren in je gezin. Deze les is vooral bedoeld voor wanneer je zelf kinderen hebt, of er heel erg in geïnteresseerd bent, en nog niet heel veel ervaring hebt met yoga of meditatie.

 

Zie het als een eerste stapje in de richting van ontspanning van lichaam en geest. Je zult merken dat het even wennen is, maar dat je veel bewuster met je energie om zult gaan na deze cursus.
En zie het maar als een uurtje lekker voor jezelf in de drukte van deze tijd!

Lessen

Zin in een uurtje me-time?
Gebaseerd op de ontspannende Relax Kids lessen, maar dan voor volwassenen. Even lekker bewegen, lachen, eenvoudige yoga, ademoefeningen en mindfulness. We sluiten af met een lekker kopje thee of koffie.

 

Kom jij ook?

 

WANNEER: zie agenda of stuur een mailtje voor meer info!
Tijd:
Locatie: Praktijk Fonkelz Kindercoaching te Steyl of op locatie
Kosten: €15,- p.p.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, vol=vol.
Komt de datum niet uit? Laat het dan gerust even weten.

 

De lessen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Maak een afspraak!