Fonkelz | Themalessen ‘Relax! Stralend jezelf’
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18166
page-template-default,page,page-id-18166,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Themalessen

Vervanging en/of themadag

Naast mijn praktijk ben ik ook op dinsdagen (andere dagen in overleg) beschikbaar voor (thema)vervangingen in het basisonderwijs, regio Venlo.
Hebben jullie vervanging nodig of zijn jullie voor bijvoorbeeld cultuureducatie op zoek naar een leuke, inspirerende themales/dag(deel) rondom sociaal-emotionele ontwikkeling? Of willen jullie de groepsdynamiek zichtbaar maken?

 

Ik geef themalessen op scholen, peuterspeelzalen en BSO’s rondom ‘Relax! Stralend jezelf’:
* GroepsGeluk
* ontspanning & mindfulness
* omgaan met emoties

* talenten/kwaliteiten

 

Mogelijk als losse thema dag maar ook als lessenreeks. Aangepast op jullie lopende thema, op een speelse en creatieve manier! Via Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo geef ik regelmatig maatwerktrajecten Relax! Stralend jezelf, ter bevordering van de positieve gezondheid. Zijn jullie een JOGG school en heb je interesse voor bij jullie op school? Stuur me een berichtje via info@fonkelz.nl en we bespreken de mogelijkheden. Ook voor lessen in het kader van cultuureducatie zijn mogelijkheden via Stichting Cultuurpad.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met me op. Ik ben ook te vinden op Clooser.nl en Bij SIEN/ Stichting Cultuurpad.