Fonkelz | Professionals & organisaties
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17494
page-template-default,page,page-id-17494,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Professionals & organisaties

Workshops, (incompany) trainingen, themabijeenkomsten en gastlessen

Relax in de groep

workshop voor kind-professionals

Overwegen jullie ontspannings- en mindfulness lessen binnen school/KDV/BSO waardoor kinderen zichzelf beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen? Vinden jullie het interessant om dit onderwerp aan te snijden tijdens een studiedag of een overleg?
Lees meer

SOS kinderen & emoties

Training voor professionals

In jouw werk heb je te maken met veel verschillende kinderen. Hun emoties leiden tot gedrag dat niet altijd gewenst is. Je zou graag leren hoe je daar stabiel en positief mee om kan gaan. De 2-daagse basistraining biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.
Lees meer

Schatgravers

workshop kind-professionals / gastles

Schatgravers inzetten in je groep, klas of praktijk. Individueel of in groepjes. Met het hele spel, of juist facetten van het spel. Al dan niet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan? En wat doe je bij welke hulpvraag? Laat je inspireren tijdens deze workshop!
Lees meer

Relax Kids lessen

op scholen/bso/kdv/psz

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.
Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.
Ga mee op een magisch avontuur en ontdek…
Lees meer

Zindelijkheid

informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt informatie gegeven omtrent de zindelijkheidsontwikkeling van kinderen. Je weet na afloop hoe de zindelijkheid verloopt, met welke voorwaarden je rekening dient te houden om de zindelijkheid te stimuleren en ontvangt praktische tips wat je tijdens dit leerproces en/of een eventuele terugval kunt doen.
Lees meer

Kinderkunde

gastles groep 5 t/m 8

Geen wiskunde, geen scheikunde of natuurkunde, maar KINDERKUNDE!
Wie ben ik, en wie is de ander? Die vraag staat centraal in deze (dik) 1,5 uur durende les. De kinderen worden meegenomen in het verhaal van de dieren van Axenroos.
Lees meer

Happy Kids Massage

training voor ouders & professionals

Ben jij op zoek naar een leuke en eenvoudige manier om rust, ontspanning en verbinding te brengen, thuis of op je werk? Dan is deze training onderlinge kindermassage iets voor jou!

Lees meer

Fonkeltijd!

themabijeenkomst

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, tijdens FONKELTIJD! kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.
Lees meer