Fonkelz | Fonkelz in de groep
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18535
page-template-default,page,page-id-18535,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Fonkelz in de groep

Workshops, lessen en vervanging voor onderwijs en kinderopvang

Fonkelz in de groep is er voor scholen en kinderopvang die de sociaal-emotionele vaardigheden van kinderen willen versterken.

 

Willen jullie de groepsdynamiek zichtbaar maken?

Loopt het niet lekker in je klas of groep?

Zoeken jullie naar een invulling op gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen?

Zijn jullie op zoek naar een leuke, inspirerende themaworkshop/les/dag(deel)?

Of zoeken jullie een (bekwame) vervanger voor 1 dag(deel), die vol passie inzet op het welbevinden van kinderen?

 

 

 

Bewustwording van emoties en talenten & kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan bij Fonkelz centraal. Wie goed in z’n vel zit en zelfbewust is, is veel beter in staat nieuwe dingen op te nemen en te verwerken. Vanuit bewustwording, rust en ontspanning weer stralend jezelf zijn!

 

Om deze visie en manier van kijken over te brengen op kinderen, kan ik middels onderstaande pijlers aanbod verzorgen d.m.v. lessen, workshops en/of themadagen. Ik maak graag een plan op maat voor jullie!

De pijlers van FONKELZ IN DE GROEP:

(klik voor meer info)

 

Relax! Stralend jezelf: welbevinden en ontspanningstools
* Systemisch kijken naar de groep
* Omgaan met emoties

* Talenten & kwaliteiten: ontdek de schatten in jezelf

 

 

Fonkelz in de groep kan als losse les geboekt worden maar ook als lessenreeks of dag(deel) in combinatie met creatieve verwerking.
Aan te passen op vrijwel ieder thema, met focus op datgene dat voor de groep wenselijk en nodig is. Ook kan er individuele begeleiding op school of opvang geboden worden.

Wist je dat…

… ik via Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo regelmatig maatwerktrajecten FONKELZ IN DE KLAS op scholen geef, ter bevordering van de positieve gezondheid?

… naast sport en goede voeding, voldoende ontspanning en slaap een essentiële voorwaarde is voor een lang, gezond en gelukkig leven?

 

In deze tijd van hoge prestatiedruk en weinig momenten om even niets te hoeven en/of te moeten is het fijn als kinderen even een uurtje lekker kunnen bewegen, plezier maken, genieten en ontspannen. Dit kan bijv. door Relax! Stralend jezelf lessen, workshops of training in te zetten in school of kinderopvang. Relax! Stralend jezelf lessen zijn er voor alle leeftijden. Ook middels mijn rol als leerkracht weet ik als geen ander hoe belangrijk deze lessen zijn voor onze kinderen in deze huidige maatschappij.

 

Welke school neemt deze waardevolle lessen op in het lesaanbod? Of zijn jullie een JOGG school en heb je interesse voor jullie school? Ook voor de kinderopvang zijn er mogelijkheden. Ik ga graag met je in gesprek! Stuur me een berichtje via info@fonkelz.nl. Ook voor lessen in het kader van cultuureducatie zijn er mogelijkheden binnen budget voor je school/groep via Stichting Cultuurpad.

 

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking!

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!