Fonkelz | Fonkelz gaat verhuizen!
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18789
post-template-default,single,single-post,postid-18789,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

18 okt Fonkelz gaat verhuizen!

Ik raakte onverwachts met iemand in gesprek. Diegene had ik wel eens gezien bij ons in de straat en groette ik altijd vriendelijk, maar ik had er nog nooit echt een praatje mee gemaakt. Ik vertelde wie ik was en wat ik deed als kinder- en ontspanningscoach. Vol passie natuurlijk! We bleken beide vol ideeën te zitten.

EN VAN HET EEN KWAM HET ANDER! Hij bleek dé perfecte ruimte(s) voor Fonkelz te hebben. Precies wat ik bij de start van mijn bedrijf gezocht had, kwam nu ‘opeens’ aanwaaien en wakkerde van alles weer in me aan…

 

Al een hele tijd is er geen nieuwsbrief meer verstuurd, en dat heeft natuurlijk een reden (of misschien wel meerdere).
Waar ik dik 4 jaar geleden vol passie Fonkelz startte, wist ik eigenlijk helemaal niet wat ondernemen nu eigenlijk was. Ik begon er vol passie aan en deed (en doe nog steeds) alles op gevoel. Ik had destijds helemaal in mijn hoofd dat ik vooral 1 op 1 met kinderen wilde werken en daarnaast lessen en workshops wilde aanbieden rondom emoties en ontspanning. En dit deed ik ook met veel plezier. Ontspanningslessen heb ik gegeven op diverse locaties, maar geen enkele voelde helemaal goed en passend bij mij. Met een jong gezin was dat niet altijd even makkelijk, ook de combinatie met een praktijk aan huis. En eerlijk is eerlijk, ook mijn eigen onzekerheid zat me wel eens in de weg. Hoezo leren omgaan met emoties ;)?!

Het werken met groepen kinderen begon na een tijdje toch weer steeds meer te kriebelen en ik schreef me voor 1 dag in de week in als vervanger in het basisonderwijs, naast het individueel coachen bij Fonkelz. Ik werd als juf toch als snel weer ‘gevonden’ en nam al mijn kennis op ontspanning en sociaal-emotioneel vlak mee naar de scholen. En dan vooral de spullen: het kleurenmonster, de kriebelkist voor onderlinge massage, ontspannende verhalen, prentenboeken en het lekker in je vel spel mochten en mogen nog steeds niet ontbreken! Blije en ook vragende gezichten leverde dat op, bij kinderen en bij collega’s.

Ondertussen had ik ook al via Fonkelz 3 lessenreeksen ontspanning & mindfulness voor Jongeren op Gezond Gewicht op scholen mogen verzorgen. Dit is waar ik (ook) blij van werd! Ik richtte me met Fonkelz meer en meer op themalessen en workshops in het onderwijs. GroepsGeluk kwam op mijn pad en door de samenwerking met Collega kindercoach Christel Lubse ontstond Relax! Stralend jezelf , waarin alles samen kwam voor mij (over beide later meer). Wat begin dit schooljaar leidde tot een hele mooie opdracht op een school: verzorg lessen sociaal-emotionele ontwikkeling in al onze groepen, gedurende het jaar. Super gaaf!!!

Maar nu dus dit onverwachte cadeautje: EEN NIEUWE RUIMTE in ons mooie dorpje Steyl! Net op het moment dat ik om me heen zie dat aandacht voor het kind op gebied van welbevinden, ontspanning en omgaan met emoties zó erg belangrijk en nodig is in deze corona-tijd.

DUS…. na wat geklus zijn jullie vanaf begin november van harte welkom op mijn nieuwe locatie. Waar ik de ontspanningslessen, nieuwe sociaal-emotionele vaardigheidstraining voor kinderen, workshops en coaching weer op ga starten (zie AGENDA). Want ook van dit alles word ik heel erg BLIJ!

Een kopje thee/koffie/ranja staat voor jullie klaar!

Waar het is? Dat ga ik de komende week bekend maken via Facebook en Instagram, dus hou me in de gaten ;).
O,ja, en uiteraard heb ik dan ook een CADEAUTJE voor jullie.

Met fonkelende groet,

Chantal Berends

Pssst…wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor het FonkelNIEUWz.