Fonkelz | Ervaringen
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16516
page-template-default,page,page-id-16516,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Ervaringen

Algemeen

“Ik ken Chantal als een enthousiaste, gedreven leerkracht. De kinderen in haar groep gaan haar aan het hart en het is mooi om te zien dat ze ieder kind in zijn/haar waarde laat. Ze laat kinderen zichzelf zijn en geeft ze vertrouwen. Door haar openheid en echtheid maakt ze makkelijk contact en voelen kinderen zich fijn en veilig bij haar. Ze biedt een luisterend oor en begrip. Ik heb een ontspanningsles, gegeven door Chantal, mogen bijwonen en ze stond er met passie en gedrevenheid. Het was overduidelijk dat ze helemaal in haar element was en genoot. Haar enthousiasme weet ze ook over te brengen op collega’s en ook ik heb waardevolle dingen van haar geleerd. Daarom zie ik in Chantal een echte kinder- en ontspanningscoach!”

Collega Basisschool

 


 

“Chantal is van nature een rustige coach. Ze weet kinderen op een positieve manier te benaderen. Je merkt dat Chantal jarenlange ervaring heeft in het onderwijs. Door haar natuurlijke manier van doen (houding, spraak, rust en diepgang), is ze als het ware geboren om met kinderen te werken. Hierbij is het prachtig om te zien hoe zij haar eigen zoektocht combineert met de zoektocht van de kinderen Ze maakt gemakkelijk contact met de kinderen en geeft de kinderen het gevoel hen echt te zien en kennen. Daardoor kan ze, waar nodig, de individuele begeleiding geven. Ze weet een goede sfeer te creëren, waarbij kinderen zich op hun gemak voelen. Deze sfeer is tevens van belang voor het slagen van de lessen.”

Directrice Basisschool

 


Ontspanning & mindfulness lessen

“Een fijn gevoel en echt Relax. Dit moet je echt nog een keer doen, super tof!”
Leerling groep 6

 


 

“Heerlijk om te zien hoe kinderen zich volledig over geven aan de rust en ontspanning tijdens het relax moment.”
P. collega Basisschool

 


 

“Ik vond het heel leuk en fijn. Het was ook heel gezellig!”
S. leerling groep 4

 


 

“Je laat alle kinderen in hun waarde. Er wordt niets geforceerd en als kinderen iets niet of anders willen doen, kan dat. Dat vind ik sterk. Je bent aardig en vriendelijk, je blijft rustig en enthousiast. Het zijn leuke lessen. Ik denk dat deze lessen, zeker als ze vaker worden gegeven, ook voor peuters heel waardevol kunnen zijn.”
Leidster PSZ

 


 

“Ik vond deze les heel leuk en fijn. Ik ben hierdoor echt meer ontspannen geworden.”
D. leerling groep 6