Fonkelz | De eerste schoolweek: eventjes tussendoor ‘relaxen’!
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17819
post-template-default,single,single-post,postid-17819,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

23 aug De eerste schoolweek: eventjes tussendoor ‘relaxen’!

Daar gingen ze maandag, weer op weg naar school na een hele fijne vakantie. De oudste in groep 2, de jongste groep 1. Voor het eerst ook ‘s middags naar de BSO. Even allemaal aan het nieuwe ritme wennen, voor deze mama ook ;).

Rond etenstijd iedere keer 2 ietwat humeurige kleuters. Dus samen aan tafel, daarna even douchen en op tijd naar bed. Met eerst nog een (massage)verhaaltje natuurlijk!

Gisteren was het woensdag. Maar 1 keer naar school, ‘s middags vrij. Ook tijd om af te spreken met vriendjes en vriendinnetjes vonden ze. Maar ik merkte aan alles dat het ook echt even tijd was om ‘bij te tanken’. Even niet afspreken (altijd lastig om ‘nee’ te moeten zeggen;)) maar quality-time samen.

En dat vonden we met z’n drietjes, na wel eerst wat gemopper, heerlijk! Lekker op het gras gelegen met het boek over Vlinder & Slak erbij. Over je terugtrekken in je huisje als het eventjes teveel is allemaal en je vleugels uitslaan, de wijde wereld in, op zoek naar mooie avonturen. Blijft een mooi boek!

Daarna massageverhaaltjes gemaakt op elkaars rug en tot slot een Relax Kids verhaaltje (‘wie kan het langste stil liggen met de ogen dicht?’). Dit alles onder het genot van een bakje ‘lekkers’. Wat wil je nog meer?!

Ze zijn er vandaag weer helemaal klaar voor! Jullie schatjes ook?