Fonkelz | Agenda 1
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16544
page-template-default,page,page-id-16544,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

AGENDA

Kijk op de betreffende activiteit voor meer info.

Aanmelden kan via momoyoga.com/fonkelz of mail naar info@fonkelz.nl

oktober-november-december 2021

VOOR KINDEREN:


Maandagen  (m.u.v. schoolvakanties en 6 december):

 

Donderdagen  (m.u.v. schoolvakanties):

 

Woensdagmiddag 20 oktober:

 • Fonkeltijd! voor kinderen van 8-12 jaar
  Een ‘me-time’ momentje voor je kind waarin hij/zij mag fonkelen! Twee uur op een leuke, ontspannen manier verbinden met jezelf en anderen, waarin niets moet maar mag. Centraal staan plezier, ontspanning en creativiteit. Samen met andere kinderen gaat jouw kind middels allerlei werkvormen ontspannen.
  Tijd: 15.00-17.00 uur

  Thema: ZELFVERTROUWEN. Over ‘worden wat je wil’, positief denken, gedachtekracht en meer!

 

Zaterdagmiddag 30 oktober:

 • Themaworkshop HALLOWEEN (6-12 jaar)

  Kom spelenderwijs ontspannen tijdens deze Crea Relax! workshop in het thema Halloween. Een BOOST aan ontspanning voor kinderen van 6-12 jaar, met een creatieve afsluiting!

  Tijd: 13.30-15.00u
  Kosten: €17,50 incl. 1,5 uur ontspanning, plezier en materialen. Kom je met een vriend/vriendin, dan betaal je samen €30,-.

 

Woensdagmiddag 1 december:

 • Themaworkshop SINT (6-12 jaar)

  Kom spelenderwijs ontspannen tijdens deze Crea Relax! workshop in het thema Sinterklaas. Een BOOST aan ontspanning voor kinderen van 6-12 jaar, met een creatieve afsluiting!

  Tijd: 15.00-16.30u
  Kosten: €17,50 incl. 1,5 uur ontspanning, plezier en materialen. Kom je met een vriend/vriendin, dan betaal je samen €30,-.

 

Woensdagmiddag 15 december:

 • Fonkeltijd! voor kinderen van 8-12 jaar

  Het is weer….FONKELTIJD! Een ‘me-time’ momentje voor je kind waarin hij/zij mag fonkelen! Twee uur op een leuke, ontspannen manier verbinden met jezelf en anderen, waarin niets moet maar mag. Centraal staan plezier, ontspanning en creativiteit. Samen met andere kinderen gaat jouw kind middels allerlei werkvormen ontspannen.
  Tijd: 15.00-17.00 uur
  Thema: WENSEN EN DROMEN.
  Waar word jij BLIJ van? Wat zijn jouw wensen en dromen voor het nieuwe jaar? Waar ben je dankbaar voor? Na deze workshop ga je met een blij en ontspannen gevoel naar huis!

 

VOOR OUDER EN KIND:

 

VOOR OUDERS:

 

Liever 1 op 1 kennismaken? Dat kan!
Mail, bel of app me dan voor een gratis en vrijblijvende afspraak van 30 minuten, waarin je kunt sfeerproeven en kunt sparren met mij over je eventuele hulpvraag. Je bent van harte welkom!

 

Zie ik je snel?

 

Fonkelende groet,
Chantal Berends
06-20244933

 

Pssst….wist je dat ik in mijn studio een hele verzameling (thee)kopjes heb? Iedereen die bij mij komt, groot of klein, mag zijn of haar eigen kopje kiezen om iets lekkers uit te drinken!

AANMELDEN

januari-februari-maart 2022

VOOR KINDEREN:

 

Op de planning :
* Groepslessen voor kinderen en jongeren
* Workshops voor kinderen, jongeren, ouder & kind en ouders/opvoeders.
* Kindermassage
* Coaching
* Start van de Relax! Stralend jezelf GROEPSTRAINING voor kinderen van 8-12 jaar: 8 weekse sociaal-emotionele vaardigheidstraining. Klik hier voor de FLYER!

 

VOOR OUDER EN KIND:

 

 

VOOR OUDERS:

AANMELDEN