Fonkelz | Affirmatiekaartjes Pasen: laat jezelf (en een ander) FONKELEN!
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
18436
post-template-default,single,single-post,postid-18436,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

11 apr Affirmatiekaartjes Pasen: laat jezelf (en een ander) FONKELEN!

Het is de week van de kindercoach!
Daarom voor jou en jouw gezin deze mooie affirmatiekaartjes om te gebruiken tijdens Pasen.

Tijdens deze Week van de kindercoach sta ik extra stil bij mijn vak als kindercoach. Vele kinderen en ouders kennen mij en mijn praktijk al. Van een coachtraject, een Crea Relax! workshop, een wobbelyoga of Relax Kids les, van een workshop/training of via Social Media.
Als kinder- en ontspanningscoach werk ik oplossingsgericht. Bewustwording van emoties en talenten & kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan centraal. Wie goed in z’n vel zit en zelfbewust is, is veel beter in staat nieuwe dingen op te nemen en te verwerken. Vanuit BEWUSTWORDING en ONTSPANNING weer STRALEND JEZELF ZIJN!

Tijdens mijn coachsessies en ontspanningslessen werk ik graag met positieve affirmaties. Vaak vinden we dit een ‘raar of zweverig’ woord maar dit zijn ‘gewoon’ positieve, korte zinnetjes die je overtuigingen sterker maken. Het zijn als het ware complimentjes die je aan jezelf geeft. Ze geven je energie en zorgen er voor dat je op een positievere manier gaat denken. Ze helpen je om lekkerder in je vel te zitten. Je kunt ze ook gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten.

Spelenderwijs zet ik positieve affirmaties in tijdens mijn werk met kinderen en ouders in mijn praktijk, maar ook tijdens schooltrajecten op locatie. Voor nu tijdens de ‘Week van de Kindercoach’ geef ik je deze affirmatiekaartjes graag als cadeautje. Print ze uit en knip ze los en geniet samen van wat extra positiviteit!

Download hier: affirmatiekaartjes Pasen Relax stralend jezelf 

Veel plezier ermee!

Geniet van de Paasdagen, blijf gezond samen en zorg goed voor elkaar.

Fonkelende groetjes,

Chantal