Fonkelz | Tarieven
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16620
page-template-default,page,page-id-16620,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

TARIEVEN

een investering in het welzijn van je kind

Coaching

Telefonische kennismaking: gratis
Oriënterend gesprek (1,5 uur): € 70,-
Kindcoaching/begeleiding: € 70,-
Oudercoaching/begeleiding: € 70,-
Evaluatiegesprek: € 70,-
Krachtstenenspel incl. krachtzakje (1,5 uur): € 90,-
Schatgraversspel incl. crea verwerking (1,5 uur): € 90,-

 

Ik neem voor alle begeleidingsmomenten minstens een uur de tijd en alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding, materialen en tussentijds mail-of kort telefonisch contact.

 

Na het oriëntatiegesprek (gratis bij trajectafname) doe ik een trajectvoorstel waarbij je vantevoren precies weet wat de totale kosten zijn. Zo hou je als ouder regie en overzicht. Dit is inclusief materiaal, alle consulten voor ouder en kind, contact met school (indien nodig) en tussentijds contact via telefoon of mail. Een trajectafname is altijd voordeliger dan een losse sessie. Een traject kan een combinatie zijn van coaching (zowel kind als ouders), kindermassage, Relax Kids oefeningen en workshops.

Kindermassage

KinderMIR voetjesmassage 30 min.: € 37,50
Heppiemassage 30 min.: € 37,50
Heppiemassage max. 60 min.: € 55,-
Strippenkaart 5x massage 30 min.: € 175,-
Strippenkaart 5x massage max. 60 min.: € 250,-
Workshop kinderMIR voetjesmassage ouder-kind privé (2 uur): op aanvraag
Workshop kinderMIR voetjesmassage ouder-kind groep (max. 3 koppels): € 65,-

 

Alle kindermassages zijn incl. (naar wens) voetenbadje vooraf en gebruik etherische oliën.

Relax Kids

8 lessenreeks (in een groep, 1 uur): € 75,-
8 lessenreeks individueel (45 min): € 395,-
Losse les (in een groep) € 10,-
Ouder-Kind individueel (45 min): € 45,-
Ouder-Kind peuter/kleuter (in een groep, 60 min) € 15,-
Ouder-Kind vanaf 5 jaar (in een groep, 75 min) € 17,50
Just Relax! (volwassenen, 60-75 min) € 15,-
Relax Kids lessen of workshop op school/KDV/BSO/PSZ op aanvraag
Magische kinderfeestjes op aanvraag

Workshops en trainingen

Theekransje (1,5 uur of 2 uur)  €15,- / €17,50
 Kinderfeestjes (maatwerk)  op aanvraag

 

Belangrijk om te weten:

* Deze tarieven gelden vanaf februari 2018 en zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding, materialen, en tussentijds mail- of (kort) telefonisch contact.
* Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.
* Voor coaching of activiteiten/workshops op (thuis)locatie reken ik een kilometervergoeding van €0,23 per kilometer + €5,- per kwartier reistijd.
* Betaling bij een reeks lessen vindt plaats vooraf bij inschrijving. Bij coaching ontvangt u een factuur per mail na elke sessie. Deze factuur dient te worden voldaan binnen 14 dagen.
* Voor een tweede kind uit een gezin geldt bij de Relax Kids lessen een korting van 15%, voor een derde kind 20%, voor een vierde kind 25%!

 

Tarieven organisaties. 
Wilt u als organisatie, school of vereniging gebruik maken van het aanbod? Ook dat is mogelijk! U kunt een offerte op maat aanvragen.

 

Vergoeding

Verwijzing van de huisarts is niet nodig. Coaching en kindermassage is preventieve zorg ten behoeve van het welbevinden en de zelfontplooiing (van het kind). Omdat het niet om geestelijke gezondheidszorg gaat en omdat coaching geen therapie is, worden de sessies (waarschijnlijk) niet vergoed door de zorgverzekering. De tarieven van de sessies zijn echter relatief laag, de coachtrajecten zijn meestal kortdurend en er zijn geen wachtlijsten. Dit maakt de (kinder)coaching laagdrempelig en over het algemeen goed betaalbaar. Mogelijk kunt u de coaching kosten wel opvoeren bij uw jaarlijkse aangifte bij de belasting. Massage en coaching kan eventueel wel betaald worden uit Persoons Gebonden Budget (PGB). In overleg is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

 

Voor het volgen van de lessen en de coaching gelden de algemene voorwaarden