Fonkelz | Schatgravers
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17469
page-template-default,page,page-id-17469,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

SCHATGRAVERS

vanaf ongeveer 7 jaar

 

Schatgravers is een kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken.

 

Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf en de ander.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

Je zult verrast worden door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze.

 

Schatgravers is een schat van een spel dat zijn weg razendsnel vindt naar o.a. gezinnen en scholen. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De speelwijze is eenvoudig en inhoudelijk spreekt Schatgravers zowel kinderen, jongeren als volwassen aan.

 

Je zult tijdens het spelen merken dat dit spel je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. Of zoals Laura van 10 zei; “Wat is er eigenlijk superveel om blij van te worden!” Ja. Zoveel! Wil je precies weten wat Schatgravers is? Download hier gratis de infographic.

 

Ga je mee schatgraven?

Praktische informatie

Voor wie: kinderen (vanaf 7 jaar), jongeren, volwassenen en professionals

 

Er worden buiten coaching, diverse activiteiten gegeven rondom dit spel:
* Workshops voor ouder & kind
* Workshops voor pedagogische professionals

Ik wil graag meer informatie!