Fonkelz | Relax Kids
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16193
page-template-default,page,page-id-16193,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Relax Kids

Relax Kids kinderenRelax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.
Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.

 

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek in 7 stappen hoe je d.m.v. beweging, mindfulness spelletjes, yoga, massage, positief denken, ademhalingstechnieken en visualisaties helemaal tot ontspanning kunt komen!

 

Kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Doordat er in kleinere groepen wordt gewerkt is er voor ieder kind individuele aandacht.

 

Relax Kids is een methode bedacht door Marneta Viegas. Ook wel bekend van de kindermeditatieboekjes ‘Relax Kids’ en ‘De Wensster’. Deze methode heeft zichzelf al vele malen bewezen en wordt inmiddels al op vele scholen in Groot Brittannië en daarbuiten gebruikt. De resultaten zijn verbluffend! Voor meer informatie zie www.relaxkids.com of de Relax Kids Nederland.

 

Naast het feit dat Relax Kids ontzettend leuk is voor álle kinderen, heeft het ook een positief effect op kinderen met o.a. hooggevoeligheid, concentratieproblemen, boosheid, een laag zelfbeeld, faalangst, slaapproblemen, stress en angstproblemen.
Er zijn lessen voor diverse leeftijdsgroepen.

MEER INFORMATIE 

Binnen mijn praktijk geef ik Relax Kids lessen voor kinderen van 5-9 jaar en Chill Skills lessen voor kinderen van 9-14 jaar. Er wordt altijd in onderling overleg bekeken in welke groep een kind het beste op zijn/haar plaats is.

 

In mijn praktijkruimte te Steyl zijn de lessen op (volgt binnenkort!). Deze lessen zijn bedoeld voor de (gevoelige) kinderen, die zich prettiger voelen in kleine groepjes van max. 5 kinderen. Hier is geen wachtruimte aanwezig, de deur is 10 minuten voor de les open.

 

Je kunt bij mij ook terecht voor Ouder & Kind workshops, 1 op 1 sessies, Crea Relax Workshops en Magische Kinderfeestjes.
Verder bied ik lessen aan voor groep 1 t/m 8 in het basisonderwijs, brugklassen in het voorgezet onderwijs, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, buitenschoolse activiteiten en Relax workshops voor ouders en professionals.

 

ROOSTER RELAX KIDS LESSEN

 

Maak je keuze