Fonkelz | Ouders
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
17573
page-template-default,page,page-id-17573,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Ouders

aanbod workshops & trainingen

Kinderen & Emoties

workshops ouders

Gillen, schoppen, slaan, het kind is boos! Of is het juist heel erg verdrietig? In de workshops Heppie!? kinderen & emoties wordt dieper ingegaan op de basisemoties BOOS, BANG en BEDROEFD.  Je krijgt inzicht en concrete tips om meteen mee aan de slag te gaan in de praktijk!
Lees meer

Opvoedparty

themabijeenkomst ouders

Een OpvoedParty is bedoeld voor elke opvoeder die vragen heeft over de dagelijkse opvoeding. Dus voor iedereen, die:

  • Op zoek is naar antwoorden op knagende vragen over de opvoeding.
  • Behoefte heeft aan een steuntje in de rug, nieuwe inspiratie, tips en adviezen.
  • Zin heeft in een leuke, leerzame en verfrissende bijeenkomst met andere opvoeders.

Lees meer

Zindelijkheid

informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt informatie gegeven omtrent de zindelijkheidsontwikkeling van kinderen. Je weet na afloop hoe de zindelijkheid verloopt, met welke voorwaarden je rekening dient te houden om de zindelijkheid te stimuleren en ontvangt praktische tips wat je tijdens dit leerproces en/of een eventuele terugval kunt doen.
Lees meer

Theekransje

themabijeenkomst

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Momentje Fonkelz kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.
Lees meer

Just Relax!

ontspannende les voor ouders

Lijkt Relax Kids je eigenlijk wel wat voor jezelf? Of zou je graag wat handige tools willen krijgen, hoe je meer rust en ontspanning binnen je gezin kunt krijgen? Kom dan naar een Just Relax! les.
Lees meer