Fonkelz | Heppie?! kinderen & emoties
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16846
page-template-default,page,page-id-16846,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

logo-3Opvoeden = ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag

Dat is het motto van deze workshops!

Introductieworkshop

Voor deskundigheidsbevordering of ouderavonden

 

De workshop ‘Heppie!? kinderen & emoties’ is ook te boeken in verkorte vorm voor bijvoorbeeld ouderavonden op scholen, kinderdagverblijven, gastouderbureaus, enz.
In 1 tot 1,5 uur ga ik met de deelnemers (max. 20) in op de werking en belangrijkste functie van emoties. Waarom hebben we ze eigenlijk? Hierdoor ontstaat inzicht en dat is de basis om anders te kunnen kijken naar kinderen die een (heftige) emotie laten zien. In deze workshop laat ik de deelnemers kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe je als ouder/opvoeder hier je bijdrage aan kunt leveren. Dit geeft meer begrip en daardoor meer rust in huis. De deelnemers gaan naar huis met een aantal concrete tips, waar ze mee aan de slag kunnen.

 

Wanneer: zie agenda of informeer naar de mogelijkheden!
Waar: Praktijk Fonkelz Kindercoaching te Steyl (nabij Venlo) of op locatie.
Kosten: €15, – p.p. incl koffie/thee en een hand-out van de workshop.
Kom je met z’n tweetjes, betaal je ter introductie samen €25,-
(vooraf aanmelden via info@fonkelz.nl verplicht)

 

Introductieworkshop Heppie!? kinderen & emoties’ voor op scholen, kinderopvang, gastouderbureaus, ouderavonden op aanvraag.

Huiskamerworkshop

Met vrienden, familie of bekenden

 

Deze workshop kan ook bij jouw thuis in een vertrouwde omgeving gegeven worden. Bijvoorbeeld met een aantal vrienden, bekenden of familie. Wanneer jij als gastvrouw/-heer zorgt voor minimaal 5 gasten, mag jij gratis deelnemen. Jij stelt jouw huiskamer of een ruimte ter beschikking met wat drinken. De kosten bedragen €15,- p.p. (reiskosten in overleg).

 

Heb je interesse, stuur dan een mail naar info@fonkelz.nl of bel me op 06-48750560.

3-delige workshop Heppie!? kinderen & emoties

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.

 

In de 3-delige workshop Heppie!? kinderen & emoties wordt in bijeenkomsten van 2 1/2 uur dieper ingegaan op de basisemoties Boos, Bang en Bedroefd en krijgt u inzicht en concrete tips wat u kunt doen in situaties waarin u te maken krijgt met een kind met deze emoties. U gaat tijdens de bijeenkomst zelf met de concrete tips aan de slag, om zo te ervaren wat bij u en uw kinderen past. Je krijgt diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk.

De workshop vindt plaats in kleine groepen van min. 4 tot max. 12 deelnemers.

 

Wanneer: data volgen binnenkort
Waar: volgt binnenkort
Kosten: €95 per persoon inclusief BTW of, wanneer je je met 2 (of meer) personen aanmeldt, 85 euro p.p. Je ontvangt hierbij een gratis naslagwerk.
Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten 95 euro exclusief btw. Dit bedrag is inclusief een naslagwerk.
Duur: deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.
Voor wie: voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

3-delige workshop Heppie!? peuters & emoties

logo-peuters1Speciaal voor ouders en opvoeders van peuters is er de 3-delige workshop Heppie!? peuters & emoties. Omdat een peuter echt in een totaal andere ontwikkelingsfase zit dan bijvoorbeeld een schoolgaand kind, met name wanneer het gaat om emoties. Dit vraagt soms andere vaardigheden van u als opvoeder. Meer inzicht en herkenning bij andere ouders in deze lastige fase helpen echt!
De workshop vindt plaats in kleine groepen van min. 4 tot max. 12 deelnemers.

 

Wanneer: data volgen binnenkort!
Waar: invulling volgt!
Kosten: €95 per persoon inclusief BTW of, wanneer je je met 2 (of meer) personen aanmeldt, 85 euro p.p.
Je ontvangt hierbij een gratis naslagwerk.
Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten 95 euro exclusief btw. Dit bedrag is inclusief een naslagwerk.
Duur: deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.
Voor wie: voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

In overleg kan de duur van een workshop ook worden aangepast aan de individuele wensen. Denk aan huiskamerworkshop, informatieavond op bijvoorbeeld scholen, peuterspeelzalen of kinderdagverblijven.

Bijeenkomsten op uw eigen locatie zoals in huiskamer, kantoor, werkplek etc. zijn ook mogelijk. Dan dient er voor minimaal 4 personen betaald te worden. Bent u met minder personen, geen probleem! Echter betaalt u dan voor minimaal 4 personen. Voor deze bijeenkomsten wordt € 0,23 per km. reiskosten in rekening gebracht.

 

Aanmelden:
Schrijf je nu in via het contactformulier.

 

Meer info:
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.