Fonkelz | Chill Skills
Wil je ook een zorgeloos kind dat lekker in zijn of haar vel zit? Je kind weer zien schitteren en stralen? ‘Fonkelz Kindercoaching’!
16440
page-template-default,page,page-id-16440,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

CHILL SKILLS

9-14 jaar

Chill Skills lessen, leeftijd vanaf 9 jaar.

 

De Chill Skills lessen liggen in het verlengde van Relax Kids. Je hoeft niet eerst de Relax Kids lessen te hebben gevolgd om vervolgens aan Chill Skills deel te nemen.
Behalve ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisatie gaan we het ook hebben over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.

 

Denk bijvoorbeeld aan:
* Positief denken
* Stress, wat is dat nou precies en hoe ga je er mee om
* Hoe ga je om met boosheid en andere stemmingen
* Gezond leven
* Goed voor jezelf zorgen
* Gelukkig zijn
* Zelfvertrouwen

 

Kinderen leren hoe ze in balans kunnen komen en worden bewuster van wat ze zelf belangrijk vinden. Ze leren zichzelf beter kennen en te vertrouwen op zichzelf. Hierdoor zijn ze in staat om beter om te gaan met stress, zich te focussen en te ontspannen bijvoorbeeld voor een toets of het maken van huiswerk. Uiteraard allemaal aangepast op hun leef- en belevingswereld.

Lessen

chill-skills-logo

We werken met blokken van 8 lessen gedurende het hele jaar, m.u.v. schoolvakanties. In vakanties worden regelmatig CREA RELAX WORKSHOPS gepland.

 

Lestijd en locatie: informeer via info@fonkelz.nl
Kosten: 8 lessenkaart voor €75,00

 

De lessen starten bij minimaal 4 deelnemers.
Tussentijds instromen in overleg.
Aanmelding via het contactformulier of info@fonkelz.nl